Korištenjem web stranice bez promjene postavki preglednika slažete se s korištenjem kolačića. Postavke preglednika koje određuju kako ih spremiti možete promijeniti u bilo kojem trenutku. Kliknite da biste saznali više o Polityki Cookies.

  OK

Besplatna dostava

Vrijeme isporuke

5-7 radnih dana

Kod za popust

REA5

Povrat robe

14 dana
Engleski layouts.de-at layouts.fr-be Bugarski Hrvatski layouts.sr-me Češka Republika layouts.et layouts.fi Francuski layouts.el španjolski Nizozemski layouts.en-ie Litvanski Latvijski Njemački Polirati layouts.pt Ruski Rumunjski layouts.sr Slovački layouts.sl Ukrajinski Mađarski Talijanski

KOD ZA POPUSTrea5

Prikaži sve filtre

Smjer sortiranja
Uzlazno Abecedno
  • Uzlazno Abecedno
  • Najnovije
  • Najstarije
  • Najniža cijena
  • Najviša cijena

Vaš izbor:

Izbriši sve

Kupaonski tekstil

h2.Tekstil prilagođen svakoj kupaonici

Dizajn svake kupaonice i naše estetsko iskustvo u njezinoj vizualnoj percepciji određuje nekoliko stvari. Odabir pločica, kade, tuš kabine, umivaonika ili okova važni su elementi, kao i odgovarajući tekstil. Kako se osjećamo u određenoj prostoriji ovisi o uzorcima i bojama koje se koriste. Kupaonska soba, osim strogo higijenskih funkcija, trebala bi ispunjavati i dodatne zadatke. Ova soba nam je potrebna kako bi nam pružila opuštanje i odmor nakon napornog dana. Pristup tekućoj vodi nije dovoljan. Naši estetski promišljanja očekuju koherentnu kompoziciju prostora. h2.Kupaonski tekstil kao dopuna aranžmanu Bez obzira na stil kupaonice, ona mora biti nadopunjena prikladno odabranim kupaonskim tekstilom. Što bi bila i najljepša kupaonica bez mekog tepiha na podu ili ručnika koji visi na kuki? Postavljanje tepiha na pod zagrijava interijer i čini da se u njemu odmah osjećamo ugodnije. Zakrpe materijala namijenjene podnim površinama također su dobar toplinski izolator. Tada izbjegavamo izravan kontakt s hladnom površinom pločica. Naša trgovina nudi različite varijante boja predloženog tekstila. Raspon nijansi je širok i raznolik. Pazimo da asortiman koji nudimo bude odabran, jamči najvišu kvalitetu. S obzirom da su proizvodi koje imamo na akciji kvalitetni, bez brige imamo garanciju od 24 mjeseca. Ukusno odabrani, uklopit će se u različite aranžmane i stilove interijera. Pozivamo vas da pregledate pojedinačne proizvode u ovoj kategoriji naše trgovine kako biste se uvjerili da je kupaonski tekstil koji se nudi iznimno estetski i izrađen s najvećom pažnjom..
Newsletter

*Budite u toku s našom ponudom, promocijama i posebnim ponudama!*Pretplatite se na newsletter već danas!