Korištenjem web stranice bez promjene postavki preglednika slažete se s korištenjem kolačića. Postavke preglednika koje određuju kako ih spremiti možete promijeniti u bilo kojem trenutku. Kliknite da biste saznali više o Polityki Cookies.

  OK

Besplatna dostava

Vrijeme isporuke

5-7 radnih dana

Kod za popust

REA5

Povrat robe

14 dana
Engleski layouts.de-at layouts.fr-be Bugarski Hrvatski layouts.sr-me Češka Republika layouts.et layouts.fi Francuski layouts.el španjolski Nizozemski layouts.en-ie Litvanski Latvijski Njemački Polirati layouts.pt Ruski Rumunjski layouts.sr Slovački layouts.sl Ukrajinski Mađarski Talijanski

KOD ZA POPUSTrea5

Prikaži sve filtre

Tip kabine
Ugao (33)
Naćin otvoranja
klizni (17)
Završna obrada baterije
Sjaj (32)
Veličina kabine
90x90 (14)
Smjer sortiranja
Uzlazno Abecedno
  • Uzlazno Abecedno
  • Najnovije
  • Najstarije
  • Najniža cijena
  • Najviša cijena

Vaš izbor:

Izbriši sve

Zlatne tuš kabine

Jeste li inspirirani originalnim interijerima? Želite li urediti prostor koji će biti lijep, moderan i funkcionalan, odaberite*zlatnu tuš kabinu*. Opuštanje na takvom mjestu bit će još ugodnije, a svako dnevno kupanje pretvorit će se u SPA seansu! Proizvodi koje predstavljamo proizvedeni su s pažnjom na detalje. Naravno, žarište su zlatni profili koji režu staklo na pozadini pločica na zidovima i podovima. Takav postupak ne samo da vizualno oblikuje prostor, odvajajući mokru zonu od suhe zone, već i ukrašava sobe. Čak i klasična siva, bež ili bijela dobit će luksuzan izgled u kombinaciji sa zlatnom kabinom. Svaka*zlatna tuš kabina*, osim dizajna, pruža i visoku funkcionalnost. Dostupan je u nekoliko veličina i oblika, tako da ga možete jednostavno prilagoditi dizajnu, veličini i vašim željama.

h2.Tuš kabine zlatni profili: 90×90 i mnoge druge dimenzije u našoj ponudi Naša ponuda uključuje cijelu kolekciju zlatnih tuš kabina u raznim oblicima i veličinama. Nudimo: – paravani za kadu koji se mogu postaviti na kadu, odvajajući dio za kupanje od uporabnog dijela i smanjujući problem prskanja vode po kupaonici, – tuš pregrade, – geometrijske zlatne tuš kabine 80×80, 90×90 , 80×100. h2.Zlatna tuš vrata, pregrade – s tuš kadom ili linearnim odvodom

*Zlatne tuš kabine*mogu se ugraditi u komplet s tuš kadom ili linearnim odvodom. REA proizvode odlikuje moderna forma i funkcionalnost. To je zbog rješenja kao što je Crystal Clear kaljeno sigurnosno staklo s laserskim premazom Easy Clean.*Zlatna tuš kabina*dostupna je na zahtjev u desnoj ili lijevoj izvedbi, a raznovrsnost montaže osiguravaju univerzalni profili. Set uključuje ne samo zlatnu tuš kabinu, već i sve potrebne elemente za montažu – brtve, ručke i šarke.

*Zlatne tuš kabine*su laserski premazane 4-slojnim premazom od visokokvalitetnog emajla. To čini aluminijske elemente (profile, ručke, šarke) otpornim na tamnjenje, ne gubi boju i ne prekriva se hrđom.

Newsletter

*Budite u toku s našom ponudom, promocijama i posebnim ponudama!*Pretplatite se na newsletter već danas!