Korištenjem web stranice bez promjene postavki preglednika slažete se s korištenjem kolačića. Postavke preglednika koje određuju kako ih spremiti možete promijeniti u bilo kojem trenutku. Kliknite da biste saznali više o Polityki Cookies.

  OK

Besplatna dostava

Vrijeme isporuke

5-7 radnih dana

Kod za popust

REA5

Povrat robe

14 dana
Engleski layouts.de-at layouts.fr-be Bugarski Hrvatski layouts.sr-me Češka Republika layouts.et layouts.fi Francuski layouts.el španjolski Nizozemski layouts.en-ie Litvanski Latvijski Njemački Polirati layouts.pt Ruski Rumunjski layouts.sr Slovački layouts.sl Ukrajinski Mađarski Talijanski

KOD ZA POPUSTrea5

Prikaži sve filtre

Montaža
Na podu (6)
Smjer sortiranja
Uzlazno Abecedno
  • Uzlazno Abecedno
  • Najnovije
  • Najstarije
  • Najniža cijena
  • Najviša cijena

Vaš izbor:

Izbriši sve

Kvadratne tuš kade

Kupaonica je prostor za opuštanje. Stoga je njegova praktična oprema jednako važna kao i estetika unutarnjeg uređenja.*Kvadratna tuš kada*iz našeg asortimana zasigurno će privući oko, ali i ispuniti očekivanja vezana uz njegovu udobnu upotrebu. Nudimo*kvadratne tuš kade*koje se odlikuju dizajnerskom formom, modernom završnom obradom i elegantnim stilom. Štoviše, njihovo korištenje je čisti užitak – funkcionalno su dizajnirani tako da se svako kupanje odvija u ugodnim uvjetima.
Naša ponuda uključuje: – kvadratne tuš kade 80×80 – kvadratne tuš kade 90×90. Oblik i dimenzije ovih modela čine ih prilagodbom specifičnostima svakog prostora. Radit će i u manjim i u većim kupaonicama. h2.Kvadratne akrilne i mineralne akrilne tuš kade – spoj dobrog ukusa i prvoklasne kvalitete

Pobrinuli smo se da u našem asortimanu budu kvadratne tuš kade, koje ne samo da su različitih dimenzija, već su i izrađene od zanimljivih sirovina. Zahvaljujući tome, možete ih prilagoditi ne samo veličini kupaonice.*Tuš kada 90×90*i njegov manji par mogu se odabrati u skladu s vizualnom koncepcijom prostora. Kvadratne akrilne tuš kade će se uklopiti u gotovo svaku kupaonicu. Fokusirali smo se na modele snježnobijele boje, koji naglašavaju elegantno uređenje prostorije. Njihova površina se lako čisti i vrlo je ugodna na dodir, pa kupka može biti još opuštajuća i ugodnija. Kvadratna tuš kada 90×90 i model 80×80 mogu se izraditi i od mineralnog akrila. Nudimo opremu koja će se savršeno uklopiti u kupaonice uređene u industrijskom stilu i nešto strožeg karaktera. Mineralni akril ima jedinstven izgled – njegova površina podsjeća na prirodni kamen. Kade od ovog materijala koje nudimo predstavljaju višegodišnju investiciju. Izdržljive su, a istovremeno imaju bezvremenski dizajn. Kako bi naša ponuda omogućila odabir opreme prilagođene potrebama konkretnog korisnika, pobrinuli smo se za njezinu raznolikost. Stoga nudimo nisku tuš kadu 90×90*i njenu višu nekoliko centimetara varijantu. Naš asortiman namijenjen je svima koji brinu o najsitnijim detaljima kupaonske opreme. Nudimo tuš kade izrađene od visokokvalitetnih sirovina – cijenjene su kako na tržištu, tako i od strane brojnih zadovoljnih kupaca.
Newsletter

*Budite u toku s našom ponudom, promocijama i posebnim ponudama!*Pretplatite se na newsletter već danas!