Korištenjem web stranice bez promjene postavki preglednika slažete se s korištenjem kolačića. Postavke preglednika koje određuju kako ih spremiti možete promijeniti u bilo kojem trenutku. Kliknite da biste saznali više o Polityki Cookies.

  OK

Besplatna dostava

Vrijeme isporuke

5-7 radnih dana

Kod za popust

REA5

Povrat robe

14 dana
Engleski layouts.de-at layouts.fr-be Bugarski Hrvatski layouts.sr-me Češka Republika layouts.et layouts.fi Francuski layouts.el španjolski Nizozemski layouts.en-ie Litvanski Latvijski Njemački Polirati layouts.pt Ruski Rumunjski layouts.sr Slovački layouts.sl Ukrajinski Mađarski Talijanski

KOD ZA POPUSTrea5

Prikaži sve filtre

Debljina stakla
6 mm (63)
Dorada profila
Pokaži sve
Veličina vrata
100 (20)
Smjer sortiranja
Uzlazno Abecedno
  • Uzlazno Abecedno
  • Najnovije
  • Najstarije
  • Najniža cijena
  • Najviša cijena

Vaš izbor:

Izbriši sve

Vrata za tuš

Prostor za tuširanje može se odvojiti na mnogo načina. Jedna od njih su*tuš vrata*koja su alternativa tradicionalnim tuš kabinama. Idealno je rješenje kada se tuš kada ugrađuje u udubljenje. Međutim, mogu se koristiti i u tandemu s linearnim odvodom ugrađenim u pod, stvarajući vrlo udoban i moderan raspored. Korištenje visokokvalitetnih elemenata i njihova pravilna montaža također osiguravaju potrebnu nepropusnost i trajnost. h2.Razna tuš vrata – kreirajte svoj vlastiti aranžman

Tuš vrata*dolaze u mnogim standardnim veličinama (80, 90, 100, 110, 120, 130, 140, 150, 160 cm), a ponekad se mogu izraditi i u točnu veličinu. To im omogućuje da se savršeno prilagode svakoj kupaonici. Također se razlikuju po svom dizajnu i načinu na koji se koriste. Ovisno o individualnim preferencijama i uvjetima zadanog prostora, možete se odlučiti za*tuš vrata: – klizna, – naginjana, – preklapana.

Rea ponuda uključuje mnoge varijante ovih rješenja koja omogućuju maksimalnu funkcionalnost i estetiku interijera.*Vrata za tuš*također mogu imati različite završne obrade (npr. profili, ručke), koji pomažu u stvaranju željenog stila uređenja. Trenutno, između ostalih, najčešće odabirana opcija crne završne obrade koje se lijepo slažu s okovom u istoj boji, dajući moderan, elegantan učinak. h2.Rea tuš vrata – razuman izbor Prilikom odabira Rea rješenja, možete biti sigurni da ćete se usredotočiti na solidnu izradu i najbolji stil. Naše*tuš stakla*izrađene su od najkvalitetnijeg stakla i izrađene su s najvećom pažnjom, što osigurava njihovu trajnost i pouzdanost, baš kao i završni elementi. Moderan, raznolik dizajn pomaže u pronalaženju elemenata koji odgovaraju rasporedu u bilo kojem stilu, a inovativna rješenja omogućuju povećanje njihove funkcionalnosti. Nudimo širok raspon veličina i vrsta tuš vrata koja će se prilagoditi svakom prostoru. Pozivamo vas da se upoznate s ponudom.
Newsletter

*Budite u toku s našom ponudom, promocijama i posebnim ponudama!*Pretplatite se na newsletter već danas!