Korištenjem web stranice bez promjene postavki preglednika slažete se s korištenjem kolačića. Postavke preglednika koje određuju kako ih spremiti možete promijeniti u bilo kojem trenutku. Kliknite da biste saznali više o Polityki Cookies.

  OK

Besplatna dostava

Vrijeme isporuke

5-7 radnih dana

Kod za popust

REA5

Povrat robe

14 dana
Engleski layouts.de-at layouts.fr-be Bugarski Hrvatski layouts.sr-me Češka Republika layouts.et layouts.fi Francuski layouts.el španjolski Nizozemski layouts.en-ie Litvanski Latvijski Njemački Polirati layouts.pt Ruski Rumunjski layouts.sr Slovački layouts.sl Ukrajinski Mađarski Talijanski

KOD ZA POPUSTrea5

Prikaži sve filtre

Smjer sortiranja
Uzlazno Abecedno
  • Uzlazno Abecedno
  • Najnovije
  • Najstarije
  • Najniža cijena
  • Najviša cijena

Vaš izbor:

Izbriši sve

Čepovi za umivaonike, sifoni

Bitan su dio svake sanitarne i vodovodne instalacije. Prilikom kupnje*sifona za umivaonik*obratite pozornost na način njegove izrade i izgled. Proizvod treba biti visoke kvalitete. Ima važnu ulogu – odvodi iskorištenu vodu iz umivaonika, kade ili tuša i na taj način sprječava nastanak mrlja, taloga i posredno neugodnih mirisa. U našoj ponudi naći ćete*čep za umivaonik*u mnogim verzijama koje možete izabrati. Preporučamo sifone za boce i klik-klak čep uključene u sve setove besplatno. Pojedinačni modeli razlikuju se po dizajnu, veličini i završnoj obradi. Postoje*jednostavni*sifoni za umivaonik*ili oni koji omogućuju dodatne priključke, npr. za ispuštanje vode iz perilice. Predstavljamo funkcionalne i dekorativne elemente – potonje se preporučuju za ugradnju na vidljiva mjesta. Zahvaljujući pažljivoj završnoj obradi i dizajnerskim zlatnim ili crnim bojama,*čep za umivaonik*može postati koherentan element uređenja kupaonice.

h2.Sifoni za umivaonike u našoj ponudi Kako bismo ispunili različita očekivanja i zadovoljili zahtjeve vodoinstalatera i dizajnera interijera, pripremili smo širok izbor sifona. Zahvaljujući njima, umivaonik će raditi pouzdano, a uz to će dobiti i dekorativni element.>Nudimo*klik-klak čep*, odnosno set koji se sastoji od sifona, čepa, matica i brtvi potrebnih za montažu. h2.Klick-Klack čep za umivaonik karakterizira: – čvrsta izrada uz korištenje mjedenih elemenata, – 2-godišnje jamstvo proizvođača, – kromirana ili crna završna obrada, – dostupno sa ili bez preljevnog otvora. Zbog uporabe visokokvalitetnih materijala, svaki*čep za umivaonik*otporan je na koroziju i druge procese propadanja. Ne postaje dosadan pod utjecajem prskanja vodom ili drugom prljavštinom, dovoljno ga je obrisati kako bi zasjao čisto. Želite li kupiti*sifon za sudoper*? Provjerite ponudu naše trgovine i odaberite proizvod izravno uz dostavu na kućnu adresu. Pozivamo Vas na povoljnu kupovinu!
Newsletter

*Budite u toku s našom ponudom, promocijama i posebnim ponudama!*Pretplatite se na newsletter već danas!