Korištenjem web stranice bez promjene postavki preglednika slažete se s korištenjem kolačića. Postavke preglednika koje određuju kako ih spremiti možete promijeniti u bilo kojem trenutku. Kliknite da biste saznali više o Polityki Cookies.

  OK

Besplatna dostava

Vrijeme isporuke

5-7 radnih dana

Kod za popust

REA5

Povrat robe

14 dana
Engleski layouts.de-at layouts.fr-be Bugarski Hrvatski layouts.sr-me Češka Republika layouts.et layouts.fi Francuski layouts.el španjolski Nizozemski layouts.en-ie Litvanski Latvijski Njemački Polirati layouts.pt Ruski Rumunjski layouts.sr Slovački layouts.sl Ukrajinski Mađarski Talijanski

KOD ZA POPUSTrea5

Prikaži sve filtre

Montaža
Na podu (12)
Smjer sortiranja
Uzlazno Abecedno
  • Uzlazno Abecedno
  • Najnovije
  • Najstarije
  • Najniža cijena
  • Najviša cijena

Vaš izbor:

Izbriši sve

Tuš kade

Samostojeće tuš kabine čine kompletan set koji ne zahtijeva dodatne elemente. Drugačija je situacija u slučaju tuš kabina koje se sami izrađuju, gdje je na investitoru odabir individualnog pribora. U tom slučaju potrebno je kupiti*tuš kadu*koja će odgovarati tipu kabine i zadovoljiti individualna očekivanja korisnika. REA ponuda uključuje širok raspon rješenja koja će dobro funkcionirati s različitim dizajnom kabina. h2.Tuš kade – koje odabrati?

Prije nego što se odlučite za kupnju određenog modela, prvo morate odrediti koja će vrsta tuš kade raditi u kupaonici. Najuniverzalnije, a ujedno i praktične, su*niske tuš kade*, jer olakšavaju korištenje tuša. Omogućuju prikladan ulazak u kabinu i ne zauzimaju puno prostora. Nedostatak visokih stijenki također utječe na sigurnost korištenja tuš kabine, zbog čega se takve*kupaonske tuš kade*preporučuju starijim osobama i onima koji imaju problema s pokretljivošću. Također prodajemo duboke*tuš kade*koje sprječavaju prskanje vode po kupaonici. Takvi modeli će dobro funkcionirati kada kupate djecu ili perete veš na ruke. Osim dizajna, potrebno je navesti i parametre*tuš kade*te pažljivo izmjeriti veličinu kabine. h2.Visoke i niske tuš kabine za svaku kupaonicu Nastojimo osigurati da naš asortiman proizvoda bude raznolik u pogledu proizvoda. Stoga Vam možemo ponuditi široku paletu rješenja, koja uključuju*ravne tuš kade*ili s višim zidovima. Bez obzira koji model odaberete, možemo osigurati da su ponuđene tuš kade: – dizajnirane da budu udobne za korištenje, – izrađene od najkvalitetnijih materijala, – estetski ugodne, – dostupne u raznim bojama i stilovima. Predložene*kupaonske tuš kade*prodaju se sa setom montažnih elemenata. Osim toga, izrađene su od posebno odabranih materijala, što ih čini lakim za čišćenje. h2.Tuš kade – naša ponuda Nudimo moderne tuš kade, dostupne u više veličina, izrađene od izdržljivog akrilnog ili mineralnog kamena. Ovisno o modelu: duboka, plitka, ultra tanka. Najpopularnija je veličina tuš kade dimenzija 80 × 80. Ne ustručavajte se kontaktirati nas. Naš tim je tu da pomogne.
Newsletter

*Budite u toku s našom ponudom, promocijama i posebnim ponudama!*Pretplatite se na newsletter već danas!