Korištenjem web stranice bez promjene postavki preglednika slažete se s korištenjem kolačića. Postavke preglednika koje određuju kako ih spremiti možete promijeniti u bilo kojem trenutku. Kliknite da biste saznali više o Polityki Cookies.

  OK

Besplatna dostava

Vrijeme isporuke

5-7 radnih dana

Kod za popust

REA5

Povrat robe

14 dana
Engleski layouts.de-at layouts.fr-be Bugarski Hrvatski layouts.sr-me Češka Republika layouts.et layouts.fi Francuski layouts.el španjolski Nizozemski layouts.en-ie Litvanski Latvijski Njemački Polirati layouts.pt Ruski Rumunjski layouts.sr Slovački layouts.sl Ukrajinski Mađarski Talijanski

KOD ZA POPUSTrea5

Prikaži sve filtre

Smjer sortiranja
Uzlazno Abecedno
  • Uzlazno Abecedno
  • Najnovije
  • Najstarije
  • Najniža cijena
  • Najviša cijena

Vaš izbor:

Izbriši sve

Stalci, držači za toalet papir

Kupaonica je prostorija koja prije svega mora biti funkcionalna, ali ne smijemo zaboraviti na estetiku. Dobro uređena ima pozitivan učinak na udobnost korištenja. Osim velikih elemenata, poput kade ili tuša, WC školjke, perilice rublja i umivaonika, ne treba zaboraviti ni kupaonski pribor koji unatoč svojim malim dimenzijama značajno utječe na cjelokupno uređenje. Trenutačno dostupni držači za toaletni papir nisu samo vrlo čvrsti, već i elegantni, ukrašavaju interijer. Dodatno, ovisno o vašim željama, možete odabrati zidni držač ili držač WC role i WC četku u jednom.

h2.Držač toalet papira Držači toalet papira koje nudimo pričvršćeni su na zid, ali nema potrebe bušiti rupe, koristiti tiple ili vijke i tako remetiti pločice. Držače toalet papira pričvršćujemo samo čvrstom ljepljivom trakom, otpornom na vlagu i vodenu paru, a ujedno je dovoljno univerzalna da savršeno prianja na svaku površinu. Zahvaljujući tome, vješalice možemo postaviti na bilo koje mjesto i na bilo koju visinu, po mjeri individualnih potreba. Prodajemo tri vrste proizvoda. Prva su najjednostavnije vješalice za toaletne rolne bez ikakvih dodataka, samo s kratkom šipkom za vješanje rolne. Drugi je držač toalet papira s preklopom za držanje, koji izgleda vrlo elegantno, ali također štiti papir od prskanja i vlage. Treća vrsta su držači za toaletni papir s malom policom. Omogućuje, na primjer, postavljanje telefona, naočala ili drugih malih predmeta. Ovo rješenje je posebno prikladno za male kupaonice. Sve gore navedene ručke dostupne su u nekoliko verzija. Možete birati između ostalih crnih, kromiranih, zlatnih i bambusovih držača za toaletni papir. Opsežna ponuda omogućuje vam da ih prilagodite svom aranžmanu. Uz samu vješalicu za toalet papir imamo i minimalistički spremnik za odlaganje rezervnih rola koji je prikladan za svaki standardni toalet papir. h2.Kupaonski stalak za WC papir i WC četku – 2-u-1 rješenje Rješenja dva u jednom nisu uvijek dobra, ali nema sumnje o WC četkici s držačem za papir. Ovaj proizvod omogućuje pohranjivanje rolne toalet papira i četke za čišćenje WC školjke na jednom mjestu. Glavna prednost je montaža na zid – bilo da se radi o bušenju ili lijepljenju etikete za toaletni papir. Osim toga, možete ga staviti na željeno mjesto i slobodno pomicati, primjerice tijekom čišćenja. Držač za toalet papir i četkicu dolazi u različitim varijantama. U našoj trgovini nudimo metalne stalke u crnoj i bijeloj boji, stalke od bambusa i stalke od kombiniranih materijala – nehrđajućeg čelika i bambusa. Bambus je otporan na vlagu i visoke temperature pa će biti savršen među kupaonskim priborom. Osim toga, spremnik za četke je obložen plastikom kako bi se postigla još veća kvaliteta. Širok izbor omogućuje vam da stalke uskladite s bilo kojom kupaonicom, bez obzira na stil u kojem je uređena. Štoviše, također su pravilno uravnoteženi i stabilni, tako da ne postoji opasnost od prevrtanja tijekom standardne uporabe. Osnova stalka – ovisno o modelu – je okrugla, četvrtasta ili pravokutna, ima neklizajuće elemente, dok je cijeli kupaonski stalak za toalet papir i WC četku visok oko 80 cm.
Newsletter

*Budite u toku s našom ponudom, promocijama i posebnim ponudama!*Pretplatite se na newsletter već danas!