Korištenjem web stranice bez promjene postavki preglednika slažete se s korištenjem kolačića. Postavke preglednika koje određuju kako ih spremiti možete promijeniti u bilo kojem trenutku. Kliknite da biste saznali više o Polityki Cookies.

  OK

Besplatna dostava

Vrijeme isporuke

5-7 radnih dana

Kod za popust

REA5

Povrat robe

14 dana
Engleski layouts.de-at layouts.fr-be Bugarski Hrvatski layouts.sr-me Češka Republika layouts.et layouts.fi Francuski layouts.el španjolski Nizozemski layouts.en-ie Litvanski Latvijski Njemački Polirati layouts.pt Ruski Rumunjski layouts.sr Slovački layouts.sl Ukrajinski Mađarski Talijanski

KOD ZA POPUSTrea5

Prikaži sve filtre

Product.flag_id
POLECANE (9)
Proizvodi u prodaji
Pokaži sve
Proizvođač
Rea (9)
Jamstvo
Pokaži sve
Materijal
Polipropilen (8)
Dubina
od
    od do cm
Boja
Pokaži sve
Smjer sortiranja
Uzlazno Abecedno
  • Uzlazno Abecedno
  • Najnovije
  • Najstarije
  • Najniža cijena
  • Najviša cijena

Vaš izbor:

Izbriši sve

Gumbi za vodokotliće

U novim zahodima i onima nakon renoviranja rijetko nalazimo tradicionalne WC školjke s ispiranjem. Zamijenjeni su modernim ugradbenim sustavima, što znači da je cijeli hidraulički sustav s stalkom skriven u zidu. Jedini element koji strši – osim WC školjke – je gumb za ispiranje WC školjke, koji vam omogućuje pravilno ispiranje vode nakon korištenja WC školjke. Gumb za ugradbeni stalak je samostalan element koji se može zamijeniti u bilo kojem trenutku, kad god se ukaže potreba. Zamjena ni na koji način ne ometa strukturu okvira. Minimalizam i male dimenzije znače da cjelina zauzima malo prostora i savršena je za kupaonice vrlo ograničene površine i one nestandardne, na primjer s kosim stropom. Gumb za ispiranje može biti univerzalan, ali uvijek trebate provjeriti zahtjeve proizvođača u pogledu parametara stalka i ostalih elemenata sustava u uputama, kako bi se sve poklopilo.

h2.Gumb za ispiranje WC-a – što trebate znati o tome? Gumbi za WC okvire dostupni su u raznim varijantama. U prošlosti su prevladavali modeli s jednom funkcijom, opremljeni samo jednom tipkom koja je ispuštala konstantnu i istu količinu vode, u prosjeku između 5 i 9 litara. Međutim, ovakva rješenja nisu ni ekonomična ni ekološki prihvatljiva, stoga u našoj trgovini nudimo samo tipke za ispiranje s dvostrukom funkcijom. Zatim imamo dva gumba – manji, koji obično ispušta 3 litre vode, i veći, koji ispušta 6 litara. Obično su vizualno dizajnirani tako da nikome neće biti problem reći koji. Ove vrijednosti uvijek navodi proizvođač u priručniku uređaja. Tu također napominje da je prosječno vrijeme ispiranja oko pet sekundi. Tipke za ugradbeni stalak, podijeljene na dva dijela, znače da trošimo i do upola manje vode, što znači, između ostalog, niže račune, a s obzirom na povećanje ostalih naknada, to je najpoželjnije. h2.Koje su boje tipki za ugradbeni vodokotlić – pregled Tipke za ugradbeni vodokotlić moraju prije svega ispuniti svoju osnovnu, korisnu ulogu, ali ne zaboravljamo ni na estetiku. Za razliku od izgleda, ovaj mali element uvelike utječe na uređenje WC-a. Vrijedno je paziti da dobro stoji. U našoj trgovini nudimo tipke za ispiranje u pravokutnom kućištu dimenzija 250 × 165 mm i u nekoliko varijanti boja – krom, zlatna i crna. Neki modeli imaju gumbe najjednostavnijih geometrijskih oblika, odnosno duguljaste, kvadratne ili okrugle, a mogu se razdvojiti ili dodirivati. Širok izbor omogućuje vam da ove uređaje prilagodite karakteru kupaonice, kako u pogledu boje, tako i završne obrade (mat ili sjajni) i oblika.
Newsletter

*Budite u toku s našom ponudom, promocijama i posebnim ponudama!*Pretplatite se na newsletter već danas!