Korištenjem web stranice bez promjene postavki preglednika slažete se s korištenjem kolačića. Postavke preglednika koje određuju kako ih spremiti možete promijeniti u bilo kojem trenutku. Kliknite da biste saznali više o Polityki Cookies.

  OK

Besplatna dostava

Vrijeme isporuke

5-7 radnih dana

Kod za popust

REA5

Povrat robe

14 dana
Engleski layouts.de-at layouts.fr-be Bugarski Hrvatski layouts.sr-me Češka Republika layouts.et layouts.fi Francuski layouts.el španjolski Nizozemski layouts.en-ie Litvanski Latvijski Njemački Polirati layouts.pt Ruski Rumunjski layouts.sr Slovački layouts.sl Ukrajinski Mađarski Talijanski

KOD ZA POPUSTrea5

Prikaži sve filtre

Smjer sortiranja
Uzlazno Abecedno
  • Uzlazno Abecedno
  • Najnovije
  • Najstarije
  • Najniža cijena
  • Najviša cijena

Vaš izbor:

Izbriši sve

Slušalice, ruže za tuširanje

Ugodan i osvježavajući tuš?*Ruža za tuširanje*pružit će vam iznimno opuštanje u mlazovima tople ili hladne vode. Ne samo da će vašu svakodnevnu kupku učiniti užitkom, već će i uspješno ukrasiti svaku kupaonicu, povećavajući njezinu funkcionalnost. U setu s klasičnom slušalicom*kupaonski kišni tuševi*izgledaju elegantno i povećavaju udobnost korisnika. Možete namjestiti savršenu temperaturu vode (zahvaljujući termostatu to će biti iznimno jednostavno) i osjetite milijune kapljica koje prskaju po svom tijelu.
*Tuš ruža*također je izvrsno rješenje za starije osobe i sve one kojima je teško držati slušalicu pod tušem. Oslobodivši ruke, lakše će se sigurno kupati samo stojeći u kabini.

h2.Tuš ruže u našoj ponudi Uz sve veći interes za kišnim tuševima, naša ponuda sada uključuje kupaonsku opremu u nekoliko verzija koje možete izabrati. Među ostalima se razlikuju načinom ugradnje (površinski i ugradbeni), kao i dostupnim funkcijama i oblicima. Kvadratne tuš ruže su popularne i iznimno dizajnerske. Imaju veliko područje s raštrkanim rupama kroz koje teče voda. h2.Koji elementi utječu na udobnost pri korištenju kišnog tuša s slušalicom? – čvrsta konstrukcija s upotrebom nehrđajućeg čelika koji je otporan na vlagu i visoke temperature, nije podložan koroziji, – termostat za podešavanje konstantne temperature vode, – mogućnost regulacije intenziteta strujanja vode – blagi ili intenzivan mlaz, – u slučaju slušalice – odgovarajući promjer ručke kako bi savršeno pristajao u ruke, – u slučaju kišnog tuša – mogućnost slobodnog podešavanja položaja i kuta pod kojim se postavlja ručica kišnog tuša . Naša ponuda uključuje i*stropni kišni tuš*i verziju montiranu na zid.*Ruka kišnog tuša*je pravilne veličine i duljine, što omogućuje veći doseg unutar tuš kabine. Pozivamo vas na kupnju putem interneta u našoj trgovini kupaonskom opremom.
Newsletter

*Budite u toku s našom ponudom, promocijama i posebnim ponudama!*Pretplatite se na newsletter već danas!