Korištenjem web stranice bez promjene postavki preglednika slažete se s korištenjem kolačića. Postavke preglednika koje određuju kako ih spremiti možete promijeniti u bilo kojem trenutku. Kliknite da biste saznali više o Polityki Cookies.

  OK

Besplatna dostava

Vrijeme isporuke

5-7 radnih dana

Kod za popust

REA5

Povrat robe

14 dana
Engleski layouts.de-at layouts.fr-be Bugarski Hrvatski layouts.sr-me Češka Republika layouts.et layouts.fi Francuski layouts.el španjolski Nizozemski layouts.en-ie Litvanski Latvijski Njemački Polirati layouts.pt Ruski Rumunjski layouts.sr Slovački layouts.sl Ukrajinski Mađarski Talijanski

KOD ZA POPUSTrea5

Prikaži sve filtre

Završna obrada baterije
Sjaj (10)
Smjer sortiranja
Uzlazno Abecedno
  • Uzlazno Abecedno
  • Najnovije
  • Najstarije
  • Najniža cijena
  • Najviša cijena

Vaš izbor:

Izbriši sve

Kupaonske tuš slavine

Već duže vrijeme postoji trend u korist odabira tuš kabine umjesto kade. Na to utječe ne samo praktičnost i ušteda vode, već i sve širi izbor raspršivača.*Slavine za tuširanje*opremljene su opcijama koje ih čine funkcionalnijima i omogućuju vam opuštajuću kupku. REA asortiman uključuje širok izbor kupaonske opreme koja oduševljava svojim dizajnom i praktičnošću. h2.Slavina za tuš – koju odabrati?

Prilikom odabira uređaja za tuširanje trebali biste uzeti u obzir ne samo estetska pitanja, već i vlastite potrebe i tehničke mogućnosti kupaonice. Varijanta koju naši kupci najčešće biraju je*ugradbena miješalica za tuš*. Postavlja se ispod pločica, tako da ne utječe negativno na dizajn kupaonice i zauzima manje prostora. Također utječe na praktičnost korištenja zbog nedostatka izbočenih strukturnih elemenata. Druga varijanta su*izložene slavine za tuširanje*, u kojima su svi elementi ugrađeni na zid. Prednost ovog rješenja je lak pristup dijelovima, što je u slučaju kvara od velike pomoći. Takvi su modeli i nešto jeftiniji od*ugradbenih tuš slavina*, što, međutim, ne umanjuje njihovu kvalitetu i estetiku. h2.Slavine za tuš kabinu – širok raspon rješenja U našoj ponudi nalaze se modeli koji oduševljavaju svojom formom i funkcionalnošću. Nudimo i standardne*slavine za tuširanje*kao i one opremljene modernim sadržajima za korisnike. Možemo Vam ponuditi, između ostalog: – tuš garniture, – kišni tuševi, – jednostavne*ugradbene tuš slavine*, – pribor za tuš armature. Prodajemo*slavine za tuš kabinu*koje se razlikuju po dizajnu glave, načinu montaže i operativnom sustavu. Također se ističe mnoštvo dizajna i verzija u boji, zahvaljujući kojima će*slavine za tuširanje*biti estetska raznolikost interijera. h2.Ugradne miješalice za tuš – moderan dodatak aranžmanu Zahvaljujući lijepom dizajnu, REA slavine za tuširanje su, osim svog praktičnog karaktera, i vrlo elegantan element kupaonskog uređenja. Naše tuš slavine se mogu kombinirati s kišnim tuševima, zahvaljujući čemu dobivamo odgovarajući set za tuširanje. REA slavine za tuširanje izrađene su od najkvalitetnijeg mesinga, prekrivene 4-strukim kromiranim premazom. To jamči trajnost i pouzdanost godinama.
Newsletter

*Budite u toku s našom ponudom, promocijama i posebnim ponudama!*Pretplatite se na newsletter već danas!